کارخانه تولیدی پوشاک زنانه:
کارخانه تولیدی پوشاک زنانه : تولید لباس مراحل مختلفی دارد. به گونه ای که مراحل تولید هر لباس ممکن است با لباس دیگر تفاوت هایی داشته باشد. مثلا مراحل تولید لباس مجلسی زنانه با لباس زیر زنانه تفاوت هایی دارد. با این حال مراحل تولید لباس ها در کارخانه تولیدی پوشاک زنانه شباهت هایی هم با هم دارند.
زمانیکه شما مراحل تولید لباس در کارخانه های تولیدی پوشاک زنانه را ببینید و با آنها آشنا شوید میتوانید با تولید کنندگان لباس ارتباط بهتری بگیرید.
مراحل تولید لباس:
تهیه موارد اولیه بسته به نوع لباس:
اولین مرحله ی تولید در کارخانه تولیدی پوشاک زنانه تهیه موارد اولیه می باشد که با توجه به نوع، رنگ و مدل لباس متفاوت است. مثلا برای تولید یک شومیز زنانه، به پارچه، نخ، دکمه و تزیینات لباس و موارد دیگری احتیاج داریم ولی در کل برای تولید هر لباس زنانه ای تهیه پارچه و خرج کار لباس از نیاز ها و احتیاجات کارخانه تولیدی پوشاک زنانه برای تولید لباس می باشد.
تهیه الگو با توجه به مدل لباس:
برای برش پارچه و شروع کار به یک الگو مناسب مدل و سایز لباس احتیاج داریم.
الگو هایی که در کارخانه تولیدی پوشاک زنانه استفاده می شود دارای سایز بندی های استاندارد برای هر قسمت لباس می باشد. این الگو ها روی کاغذ های کلفت مثل مقوا کشیده می شوند تا دوام بالایی داشته باشند و به این زودی ها نیاز به یک الگوی جدید برای همان مدل نداشته باشیم.
دقت و اندازه الگوی کشیده شده کیفیت لباس را بسیار تحت تاثیر قرار می دهد.
برش پارچه از روی الگو:
بعد از پهن کردن پارچه و گذاشتن دو لایه پارچه روی هم، برش کار با استفاده از قیچی مخصوص، پارچه را مطابق با الگو برش می دهد. یک رش کار متخصص باید طوری پارچه را برش بزند که بهترین استفاده و کمترین پرتی را برای پارچه داشته باشیم.
سروسامان دادن پارچه های برش خورده توسط وسط کار:
پارچه های برش خورده در کارخانه تولیدی پوشاک زنانه توسط وسط کار مرتب شده و بصورت دسته بندی شده به چرخ کار ها داده میشود. این کار با افزایش سرعت در دوخت و دوز میشود.
دوخت و دوز توسط خیاط:
در این مرحله خیاط ها هر کدام از پارچه برش خورده را در محل خود به لباس وصل می کنند و می دوزند. لبه های لباس دوخت می خورد و بقیه اجزای پایه ای لباس هم به هم دوخته می شوند.
مرحله چاپ و تزیینات لباس:
پارچه ها بعد از نیم دوخت شدن به این مرحله می آیند. اگر لباس نیاز به چاپ طرح یا تزیینات دیگر داشته باشد توسط دستگاه ها و عوامل دیگر انجام می شود در غیر اینصورت به مرحله بعد می رود.
ساماندهی لباس های نیم دوخت شده:
اجزای پایه ای که نیم دوخت شده بودند مجددا توسط وسط کار جمع آوری شده و ساماندهی می شوند و برای انجام عملیات بعدی در دسترس خیاط ها قرار می گیرند.
مرحله نهایی دوخت:
در این مرحله اجزای برش خورده و نیم دوخت شده پارچه به هم نزدیک تر می شوند و توسط خیاط ها و ماشین آلات، دوخت های نهایی و اصلی برای پدید آمدن مدل اصلی لباس صورت می گیرد و در نهایت لباس در کارخانه تولید پوشاک زنانه آماده می شود.
بررسی کفیت و ایرادات لباس های دوخته شده:
لباس های دوخته شده و آماده مجددا توسط وسط کار جمع آوری و دسته بندی می شوند و بعد از بررسی همه قسمت های لباس، ایرادات آن رفع می شود و به بخش بخار منتقل می شود.
اتو و بخار:
در این قسمت انواع اتو ها از اتو های پرسی گرفته تا اتو های دستی و اتوی مانکن وجود دارند و بسته به نوع پارچه و مدل لباس ها از آن ها برای اتو کردن استفاده می شود.
آخرین مرحله تولید لباس:
این مرحله شامل بسته بندی لباس ها و اضافه کردن تیکت و مارک به بسته ها و عرضه لباس می باشد.
با توجه به این توضیحات تولد لباس تقریبا در ده مرحله انجام می گیرد تا پارچه به شکل یک لباس کامل به دست مصرف کننده برسد.